Followers

Friday, October 4, 2013

PROMO RANGKAIAN SABUN GLUTATHIONE : DISKAUN HEBAT + KOS POS PERCUMA.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Malam ni nak mulakan promosi diskaun bagi semua rangkaian sabun Glutathione kami

Sebenarnya, promo ini adalah atas permintaan peminat2 sabun kecantikan khasnya sabun ini. 

All right.. here's the deal... 
Pilih mana-mana 4 biji sabun kat bawah ni.. nak campur2 pun boleh pada harga RM50 + free postage.

Yup!! Anda tak salah dengar & tak salah lihat..


MANA-MANA 4 BIJI SABUN 
RM50 + 0 KOS POS
Sabun Glutathione Original Soap 150g
Kandungan yang terdapat dalam sabun ini:-
GLUTATHIONE
Membantu memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.
COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selepas dicuci dengan sabun ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang & gebu.
ARBUTIN
Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau apa2 bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter
KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.
Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, bersinar dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke sehari. Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.

EKSTRAK BETIK
Betik mempunyai kandungan vitamin C 2 kali lebih banyak daripada limau. Vitamin C merupakan unsur semulajadi yang amat baik untuk melicin dan melembabkan kulit. Selain itu, kandungan Vitamin A dan Papain nya membantu menyingkirkan sel kulit mati dan membersihkan wajah dari minyak berlebihan punca masalah jerawat.New Black & White Glutathione Soap 150g

Sabun hitam putih ini mempunyai kandungan yang sama dengan yang putih oren cuma yang hitam putih ini diperkaya dengan pure marine collagen gred AAA yang membuatkan ia lebih berkesan untuk merawat pelbagai masalah kulit dengan lebih cepat termasuk masalah jeragat dan bintik hitam.Bleaching Orignal Soap 150g

Sabun ini dirumus dengan gabungan Glutathione, asid Kojic, Vitamin C dan Pure Marine Collagen gred AAA & AAAA untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit bagi mencerahkan kulit. 


Guava Orignal Soap 150g
Sabun guava atau jambu batu ini mengandungi minyak kelapa dara, ekstrak jambu batu dan glycerine sayuran. Sabun ini sangat baik untuk memulihkan sel kulit, merawat masalah kegatalan kulit, jerawat muka dan badan, acne dan masalah blackheads. Enzim jambu batu semulajadinya adalah antiseptik yang baik memulihkan luka2 kecil serta parut jerawat.
Kandungan minyak kelapa dara dalam sabun ini adalah tinggi dan mengandungi unsur antioksida semulajadi serta berfungsi sebagai pelembab, melembut kulit, menyingkir sel kulit mati serta membuatkan kulit anda lebih halus dan awet muda. 

Jadi? Apa tunggu lagi? Jom lah order.. offer terhad selama stok masih ada saja ya..

Untuk order, sila isi Borang Order
atau 
WhatsApp "nak diskaun sabun" ke 016 829 9608 (Hidayati)


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...