Followers

Monday, May 23, 2016

DARI 016-8299608 KE 012-8398783

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Lamenyerlah dah tak menulis kat blog ni. Kepada semua peminat2 AMPLANG, EMPING BELINJO DAN SNEK RINGAN TEMPATAN SABAH juga PRODUK MUTIARA, kak masih lagi terus menjual produk2 ini secara online.

Cuma kak nak bagitau sume, no telefon akak dah bertukar ke 012-8398783. So semua urusan perniagaan akan dialihkan ke nombor baru ini. 

Maaf kak tak dapat nak edit sume N3 dalam blog ni yer. Tapi kalau ader yang masih menghubungi akak menggunakan nombor 016 8299608 tu jgn risau, kak tetap akan layan jugak. Cuma no tu dah bertukar hakmilik ke anak kak yer. So jangan kalut bile tengok muke kat no tu cute jer.. hehehehe... 

Ok lah tu jer yang kak nak gitau. Pada semua peminat2 SNEK TEMPATAN SABAH, kak ucapkan jutaan terima kasih kerana masih sudi order ngan kak. 


Wassalam.
 

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...