Followers

Friday, April 25, 2014

i-MUKMIN CHEEZY SAUCE, MASHED POTATO & GRAVY SET DAN TEPUNG MAGIK

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Malam ni nak share 3 produk kami yang betul2 mabeles!!! Kami mula menjadi pembekal produk2 ni  untuk kawasan Tawau, Sabah sejak Disember tahun lalu. Ye lah, produk2 ni dah lama terkenal kat Semenanjung. Untuk kami yang berada di Sabah, memang kena order online dan harganya mencecah hingga RM20/pek termasuk kos pos laju. Kesian kami kat Sabah kan.

Oleh kerana anak2 dan saya sendiri sangat gemar makan makanan ala restoran segera seperti ayam goreng rangup, cheezy wedges dan kentang lecek berkuah pekat, timbullah idea untuk mengambil produk2 ni secara pukal dan menjualnya semula di Tawau.

Sambutan memang happening!!! Yelah.. jimatkan dan cara penyediaan pun amat mudah..





Ni lah antara stok kami yang tiba dan ready untuk dihantar kepada customer2 yang dah order dan mereka memberikan feedback yang amat positif terhadap produk2 ni. 

Jom layan antara testemoni pelanggan2 kami..






 Magik Platter... sayuran & tauhu goreng menggunakan Tepung magik

 cheezy wedges... ikonik betullah hidangan ni

 Ayam Goreng Magik ber cheezy
 Ni yang paling best... pisang goreng cheezy...hehehe.. memang terbaek!

 Roti sosej bersos cheezy.. sipa pekena dengan nescafe o..

 Cecah2 pun jadi juga..

Cokodok bawang cecah cheezy memang lazat sekali..

 Roti telur (french toast) dengan cheezy.. memang yummy habis..

Alhamdullilah... seronok sangat tengok mereka happy sediakan hidangan2 hebat untuk keluarga. Penuh kreativiti. Takpe.. kita buat cara kita dema buat cara dema lah kan..janji.. seluruh keluarga dapat duduk semeja dan menikmati hidangan pagi atau petang atau malam bersama dengan penuh selera.

So.. anda yang berada di sekitar Tawau, Kunak, Semporna, Lahad Datu.. dah boleh dah.. bercheezy atau bermagik di dapur.. 

Just call us and we deliver... 016 829 9608 (Hidayati) atau boleh ambil sendiri di premis kami yang terletak di Jalan Tengku Osman (sebelah KASWH) atau.. banyak pulak atau nya ni ya... sudilah singgah digerai promo kami di Pasar Minggu Takada pada setiap Ahad atau pada hari Sabtu di Pasar Sabtu Balung.

Wasalam..





Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...