Followers

Tuesday, April 9, 2013

RANGKAIAN BEAUTY SOAP KAMI

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Petang ni nak perkenalkan rangkaian sabun Glutathione kami. Sabun2 ni mendapat sambutan yang menggalakkan kerana kerana keberkesanannya.
Jom kita berkenalan..


 Sabun Glutathione Original Soap 150g
Kandungan yang terdapat dalam sabun ini:-
GLUTATHIONE
Membantu memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat dan parut jerawat, age spots dan freckles.
COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selepas dicuci dengan sabun ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang & gebu.
ARBUTIN
Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau apa2 bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter
KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.
Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, bersinar dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke sehari. Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.

EKSTRAK BETIK
Betik mempunyai kandungan vitamin C 2 kali lebih banyak daripada limau. Vitamin C merupakan unsur semulajadi yang amat baik untuk melicin dan melembabkan kulit. Selain itu, kandungan Vitamin A dan Papain nya membantu menyingkirkan sel kulit mati dan membersihkan wajah dari minyak berlebihan punca masalah jerawat.

 New Black & White Glutathione Soap 150g
Sabun hitam putih ini mempunyai kandungan yang sama dengan yang putih oren cuma yang hitam putih ini diperkaya dengan pure marine collagen gred AAA yang membuatkan ia lebih berkesan untuk merawat pelbagai masalah kulit dengan lebih cepat.

Bleaching Orignal Soap 150g
Sabun ini dirumus dengan gabungan Glutathione, asid Kojic, Vitamin C dan Pure Marine Collagen gred AAA & AAAA untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit bagi mencerahkan kulit.


Guava Orignal Soap 150g
Sabun guava atau jambu batu ini mengandungi minyak kelapa dara, ekstrak jambu batu dan glycerine sayuran. Sabun ini sangat baik untuk memulihkan sel kulit, merawat masalah kegatalan kulit, jerawat muka dan badan, acne dan masalah blackheads. Enzim jambu batu semulajadinya adalah antiseptik yang baik memulihkan luka2 kecil serta parut jerawat.
Kandungan minyak kelapa dara dalam sabun ini adalah tinggi dan mengandungi unsur antioksida semulajadi serta berfungsi sebagai pelembab, melembut kulit, menyingkir sel kulit mati serta membuatkan kulit anda lebih halus dan awet muda. 

RANGKAIAN  SABUN GLUTATHIONE 150G
BELI 1 pc : RM20*
BELI 2pcs : RM18*/pc
*   harga tidak termasuk kos pos
** postage RM10 untuk 3 unit pertama dan gandaan 3 unit seterusnya.


BORONG 1 DOZEN (12PCS)
RM180 + RM20 (postage)Berminat? Sila isi borang ringkas di sidebar.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...